Weekend de vara in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea

Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea

 

In ultimul weekend din vara trecuta am ajuns la Ramnicu Valcea pentru Maratonul Olteniei. Cum toate drumurile prin acest oras au fost mai degraba pentru a-l traversa si a merge mai departe catre alta destinatie, am profitat de aceasta ocazie si am am respirat in voie in Parcul Zavoi.

De aici au pornit biciclistii si alergatorii in cursa lor pentru marathon si tot aici au trecut linia de sosire. Asteptand castigatorii am descoperit agale parcul, verde, curat si un pic atemporal. Pentru cateva clipe am avut senzatia ca ar fi aratat la fel si daca il vizitam acum 10 ori 20 de ani, poate doar fara alergatori.

O zi frumoasa si cu soare sa ne duca cu gandul la caldura acum cand frigul si zapada au pus stapanire pe Bucuresti.

Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam