Concerte de muzica clasica la Festivalul George Enescu in Bucuresti

Piata George Enescu Bucuresti

O data la doi ani Bucurestiul este gazda muzicii clasice, intr-un mod cat de poate de placut si de divers. In cateva zile va incepe editia din acest a Festivalului George Enescu cu invitati speciali si orchestre internationale ce vor canta pe scene importante din Bucuresti si din tara.

Asadar, daca iti plac Beethoven, Mozart, Verdi, Ravel, Ceaikovski  si multi altii, poti alege din spectacolele pregatite pentru 2013. In Bucuresti concertele vor avea loc la Sala Palatului, Ateneul Roman, Opera Nationala Bucuresti, Sala Radio si la Universitatea Nationala de Muzica. Mai multe evenimente gratuite vor avea loc in aer liber, in Piata George Enescu din Bucuresti, langa Ateneul Roman.

Festivalul George Enescu in Bucuresti

Festivalul George Enescu in Bucuresti

Detalii importante

Festivalul George Enescu are loc in perioada 1 – 28 septembrie in Bucuresti si in alte orase importante din tara, incluzand Iasi, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu, Brasov, Oradea. Poti gasi lista completa si programul detaliat al evenimentelor aici.

O parte din bilete s-au vandut deja, insa cu ceva insistenta mai poti gasi locuri la spectacole ce promit sa fie interesante. Pretul biletelor difera in functie de tipul evenimentului, astfel:

  • 45, 65, 75 sau 80 de lei pentru spectacolele din seria “Mari orchestre ale lumii”
  • 70 sau 80 de lei pentru recitalurile si concertele camerale
  • 70 sau 80 de lei pentru concertele de la miezul noptii
  • 65 sau 80 de lei pentru spectacolele de opera si balet
  • 20 sau 30 de lei pentru seria Wagner
  • 20 sau 30 de lei pentru workshop-ul “Muzica Sec. XXI // Enescu si contemporanii sai”.

Este un moment bun sa alergi dupa bilete pentru ca Festivalul George Enescu va incepe in curand iar editia urmatoare va fi abia in 2015.

Piata George Enescu Bucuresti

Festivalul George Enescu in Bucuresti

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Protected by WP Anti Spam