Printre masini la Autoworld Bruxelles

expozitie masini la Autoworld Bruxelles

Unde se duc masinile cand se duc? Ce se intampla cu ele atunci cand modelul e prea vechi, viteza redusa iar tehnologia un pic depasita?

Sa verificam impreuna cateva ipoteze:

Unele ajung la “fier vechi”, o parte din materiale se recicleaza si ajuta la salvarea planetei

Unele ajung prin garaje prafuite si pline de paianjeni

Unele mai norocoase sunt colectionate de proprietari sofisticati si pastrate ca bijuterii motorizate

Unele zambesc turistilor prin muzee

Iar despre altele nici nu vrem sa stim ce li s-a intamplat

Dealungul timpului am vizitat mai multe locuri cu masini de colectie. Primele masini pentru morisca.ro sunt de la Autoworld Bruxelles, un loc ce merita o oprire intr-o dimineata de vacanta.

expozitie masini la Autoworld Bruxelles

Autoworld Bruxelles

expozitie masini la Autoworld Bruxelles

Autoworld Bruxelles

La Autoworld e cam inghesuiala, masinile sunt asezate pe ani si ai de vazut un hangar cu parter si etaj. Ce-i drept, al doilea este amenajat doar partial, insa comorile asteapta sa fie descoperite – masini de curse, masini de jucarie, unele care au fost pe strazi si au strans multi ani de povesti in spate.

expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles

Detalii importante

Autoworld Bruxelles gazduieste mai mult de 250 de masini de origini si varste diferite.

Poti gasi aici istoria muzeului si aici detalii despre colectii.

Expozitia se gaseste pe strada Parc du Cinquantenaire nr. 11, la cativa pasi de Parcul Cinquantenaire si Arcul de triumf. Se invecineaza cu alte doua muzee – Muzeul Militar (The Royal Military / The Royal Museum of the Armed Forces and Military History) si Muzeul de Arta (Cinquantenaire Art Museum – parte din Royal Museums for Art and History).

In timpul saptamanii Autoworld este deschis intre 10.00 si 18.00 din aprilie pana in septembrie si intre 10.00 si 17.00 din octombrie pana in martie. In weekend muzeul este deschis in intervalul 10.00 – 18.00.

Biletul de intrare este 9 euro pentru adulti, existand si variante reduse.

Poti verifica programul si tarifele aici.

expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles expozitie masini la Autoworld Bruxelles

 

1 Comment

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Protected by WP Anti Spam